Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Kiwanis heeft als slogan “Serving the children of the world”. Met fundraise projecten, zoals de Midzomernachtrun wordt geld ingezameld om goede doelen mee te ondersteunen.

5 OF 10 KILOMETER RUN

Doe mee aan de 5 of 10 kilometer Midzomernachtrun en loop een mooie tocht vanaf de binnenstad van Tiel naar Passewaaij over de dijken en via het Linge-Waalpark en de Inundatiedijk terug.

5 OF 10 KILOMETER BEDRIJVENRUN

Doe met je team van 4 personen mee aan de 5 of 10 kilometer Midzomernachtrun en loop een mooie tocht vanaf de binnenstad van Tiel naar Passewaaij over de dijken. De gezamenlijke tijd telt.

Kiwanis
Midzomer
nachtrun. is over:

0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Informatie bedrijventeams.

Bedrijventeams / vriendenteams kunnen deelnemen als groep van 4 personen aan de 5 of 10 km Midzomernachtrun. De tijd van de 4 deelnemers opgeteld bepaalt de einduitslag. Mobiliseer je collega’s/vienden en ren mee voor het goede doel!

• 1 team met 4 deelnemers
  • Ontvangst met een kop bouillon, fruit en muessli-repen, voorafgaand bij de 3 Zussen
  • Bittergarnituur na afloop op het terras van 3 Zussen
  • Logo op website
  • Mogelijkheid om (optrek)banner of spandoek op te hangen bij de Start/Finish
  • Consumpties voor eigen rekening
SPONSORING

Wilt u als sponsor aanwezig zijn op de Kiwanis Midzomernachtrun? Er zijn diverse mogelijkheden.

• Spandoek op een afzethek: € 75,- (spandoek zelf aanleveren)
  • Sponsoring medailles: Hoogte bedrag in overleg

Hoofdsponsor.

DEELNEMERS

START / FINISH: BELLEVUE

De start vindt plaats bij de 3 Zussen / Bellevue

VOORLOPIGE TIJDEN

20:00 Start 10 km

20:15 Start 5 km

PRIJZEN

INDIVIDUEEL:
Bekers

BEDRIJVENTEAM:
Beker

Gaat de run door met tropische weersomstandigheden?

Ja, de run gaat door. Neem je eigen voorzorgsmaatregelen door goed in te smeren, een petje te dragen en je loopsnelheid aan te passen. Onderweg is een waterpunt. De 10 km lopers passeren daar twee keer.

Kan ik op de dag zelf ook inschrijven?

Ja, je kunt je op 21 juni vanaf 18:30 uur inschrijven bij de 3 Zussen. De inschrijfbalie is op de 1e verdieping. Gelieve gepast te betalen.

Is er een minimum leeftijd?

Er is een minimum leeftijd van 12. Deelnemers onder de 16 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding.

Is er douchegelegenheid?

Helaas is er niet voorzien in een douchegelegenheid.

Wat kost deelname?

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- voor individuele deelnemers. Bedrijventeams betalen € 150,- voor deelname.

Welke goede doelen steunt Kiwanis Tiel?

Kiwanis Tiel heeft de volgende goede doelen gesteund:

DE GROTE DIGITAALSTRIJD
Bibliotheek Rivierenland gaat de strijd aan met de laag geletterdheid in het rivierengebied en daarbuiten. Samen met vele bekendheden uit de regio en daarbuiten wordt aandacht gevraagd voor de laaggeletterdheid in de vorm van de “Grote Digitaalstrijd” een spelprogramma op scholen met voorrondes en een de grote finale in November.

DREAM4KIDS
Dream4Kids zet zich in voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een jeugdtrauma, opgelopen door bijvoorbeeld mishandeling, misbruik of een verlies van een dier baar persoon. Dream4Kids ondersteunt de medische en psychische behandeling door de allergrootste dromen van kinderen in vervulling te laten gaan tijdens een droom dag.

STICHTING JEUGD CORSOWAGEN PASSEWAAIJ
Voor het jaarlijks terugkerende evenement “Fruitcorso Tiel” zal de Stichting Jeugd Corsowagen Passewaaij  met behulp van vele vrijwilligers weer een mooie wagen maken.

STICHTING HEARTBEAT
Stichting Heartbeat organiseert eendaagse activiteiten en vakanties met zorg voor gezinnen met een jonge hartpatiënt. Kiwanis Tiel maakt dit jaar HeartBallooning en de HeartRace Circuitdag mede mogelijk. Meer informatie: www.stichtingheartbeat.nl

FONDS GEHANDICAPTENSPORT – (S)COOL ON WHEELS
Een goede beeldvorming over het leven en sporten met een handicap is van groot belang. Omdat deze beeldvorming begint bij de jeugd, is er het project (S)Cool on Wheels van Fonds Gehandicaptensport. (S)Cool on Wheels wordt ingezet in groep 7 en 8 van het reguliere basisonderwijs. Doormiddel van een clinic op school worden kinderen bekend gemaakt met de handicap van invaliditeit

Is er een garderobe?

Je kunt op vertoon van je startnummer spullen achterlaten in de garderobe.

Hoe vindt de tijdmeting plaats?

Voor de tijdmeting maken we gebruik van Mylaps Bibtags. In je startnummer zit een chip die de exacte tijd meet.